Aggeler konfirmon se thirrja për zgjerimin e listës së zezë me emra të rinj do të vazhdojë

Aggeler konfirmon se thirrja për zgjerimin e listës së zezë me emra të rinj do të vazhdojë

Në një intervistë për TV 24, ambasadorja amerikane në Maqedoni, Angela Ageler ka folur edhe për listën e zezë amerikane të politikanëve dhe biznesmenëve dhe se pyetja më e shtruar ka qenë se a do të gjenden emra të rinj në të këtë vit.

Nuk e di nëse do të ketë emra të rinj në listën e zezë para majit, por ka gjasa që të ketë. Një numër emrash po shqyrtoheshin dhe thirrja do të vazhdojë, tha Ageler.

Lajme Vendi