Roli global i Indisë
Bota Kulturë Opinione Rajoni Tech Vendi

Roli global i Indisë

India është aktor i diskutueshëm politik në kontekstin e marrëdhënieve diplomatiko-politike të ndërtuara me aktorë të nivelit të njëjtë politik, por edhe në mjedisin kombëtar politik ku diskutimi kundërshtues mbi temën e të drejtave të…

Fundi i rrjeteve sociale
Opinione

Fundi i rrjeteve sociale

Ne nuk mund t’i bëjmë të mira mediat sociale, sepse ato janë në thelb të këqija. Gjithçka që mund të bëjmë është të shpresojmë se ato do të dobësohen dhe ne të bëjmë pjesën tonë…