Detaje për dy aksidente, njëri në Klinë e tjetri në Istog me 4 persona të lënduar
Kronikë e zezë Lajme Më të fundit Rajoni

Detaje për dy aksidente, njëri në Klinë e tjetri në Istog me 4 persona të lënduar

Policia është njoftuar sot për dy aksidente. Në Gllarevë të Klinës ka ndodhur vetaksident, me ç’rast një person është lënduar dhe ka pranuar ndihmë mjekësore. Ndërsa në Dobrushë të Istogut, si pasojë e një aksidenti…