Çka është lumturia? 7-vjeçari zë ngushtë nënën e tij dhe qytetarët, mos i humbisni reagimet

Çka është lumturia? 7-vjeçari zë ngushtë nënën e tij dhe qytetarët, mos i humbisni reagimet

Këtë herë në rubrikën e fëmijëve të emisionit të pasditës në T7, “Canape”, ka qenë Bardi Fazliu.

7-vjeçari i ka pyetur qytetarët se çka është lumturia.

Për këtë pyetje ata janë përgjigjur në mënyra të ndryshme, derisa e zë ngushtë edhe nënën e tij e cila është moderatore.
Se si është përgjigjur nëna e tij dhe qytetarët e tjerë e mësoni duke klikuar në videon e mëposhtme.

Kulturë