Ja 4 sjellje që burrat nuk i pëlqejnë

Ja 4 sjellje që burrat nuk i pëlqejnë

1. Ti flet keq për ish të dashurin tënd

Nuk më intereson nëse jeni në takimin tuaj të parë apo në takimin tuaj të pesëmbëdhjetë me një djalë, mos fol kurrë për ish-in tënd. Pra, mos flisni negativisht për ish-in tuaj në asnjë mënyrë, sepse kur e bëni këtë, një djalë mendon se nëse ndonjëherë bëhet ish-i juaj, ju do t’i flisni në të njëjtën mënyrë.

2. Ju e lini paranojën tuaj të shfrenohet

Jeni duke u takuar me një djalë që ju pëlqen shumë dhe dy javët e para po kalojnë shumë mirë. Pastaj, ndodh ajo nata e parë e djemve. Ju filloni si gruaja pa paranoja dhe i dërgoni një mesazh para se të shkojë që thotë “Kalofsh bukur sonte!” Por ndërsa nata përparon, farat e dyshimit fillojnë të krijohen në mendjen tuaj për atë që ai po bën dhe ju filloni të mendoni: “A po më tradhton? A flirton me gra të tjera? Ku është ai tani?”

3. Ju flisni keq për gratë e tjera

Një gabim i madh që bëjnë gratë është të flasin keq për gratë e tjera para burrit me të cilin po takohen. Për shembull, ju jeni jashtë me të kur një grua ecën duke veshur një fund të shkurtër. Ju thoni: “Shiko sa e shëmtuar duket ajo grua! Nuk mund ta besoj që ajo sillet në publik ashtu.” Ajo që po bëni kur bëni komente të tilla është t’i thoni atij se nuk jeni të sigurt në pamjen tuaj. Ai i tregon atij se ju nuk e doni atë që jeni dhe nuk e keni përqafuar.

4. Ju peshkoni për komplimente

Kjo është diçka që mund ta çmendë një mashkull. Këtu është një skenar tipik: Djali me të cilin po takoheni, ju shikon dhe ju thotë: “Ti dukesh vërtet bukur sonte”. Dhjetë minuta më vonë ju e shikoni atë dhe pyesni: “Si dukem sonte?”

Fun