‘Lulëkuqet mbi mure’ prezantohet sot në 4K në Kinemanë ‘Millennium’

‘Lulëkuqet mbi mure’ prezantohet sot në 4K në Kinemanë ‘Millennium’

Filmi ikonë “Lukëkuqet mbi mure“ i është nënshtruar një restaurimi të plotë në formatin 4K.

Premiera e filmit në 4K do të mbahet sot me fillim nga ora 17:00 në Kinema Millenium në Tiranë.

Në një postim në rrjetin social Facebook, Kryeministri Rama ka bërë të ditur lajmin së një studio prestigjioze mori përsipër të restauroj filmin në 4K.

Premiera mbahet sot në orën 17:00, në praninë e regjisorit Dhimitër Anagnosti si dhe aktorëve të filmit: Timo Flloko, Strazimir Zaimi, Krenar Arifi, Artur Hoxholli, roland Ohri, Agron Domi.

Kulturë