Ali Ahmeti kujton Mujë Krasniqin në 25 vjetorin e rënies së tij për liri

Ali Ahmeti kujton Mujë Krasniqin në 25 vjetorin e rënies së tij për liri

25 vite më parë që Kosova jonë të qëndrojë e pathyeshme përballë barbarisë do të jepnin jetët Komandanti i Brigadës 113 të Zonës Operative të Drenicës, Mujë Krasniqi dhe 41 bashkëluftëtarët e tij.

Lajmi për rënien e tyre asokohe ishte dhimbje e madhe për të gjithë ne, por shpejt do të bëhej kushtrim lirie e obligim për jetësimin e amanetit që e lanë.

Sot trupat e tyre prehen të qetë në tokën e lirë të Kosovës, të ujitur me gjakun e tyre të pastër.

Lavdi e përjetshme Komandant Mujë Krasniqit, bashkëluftëtarëve të tij dhe të gjithë dëshmorëve të kombit!

Lajme Vendi