Raporti i mjekësisë ligjore për Vanja Gjorçevskën nuk është dorëzuar në prokurori

Raporti i mjekësisë ligjore për Vanja Gjorçevskën nuk është dorëzuar në prokurori

Prokuroria publike njoftoi se raporti nga Instituti i mjekësisë ligjore për Vanja Gjorçevskën nuk është dorëzuar zyrtarisht në prokurori.

Nga prokuroria thonë se janë në fazën e grumbullimit të të gjitha provave rreth hetimit për vrasjen e 14 vjeçares  dhe 74 vjeçarit Pançe Zhezhovski.

I dyshuari për vrasjen e Gjorçevskës dhe të Zhezhovskit, Ljupço Palevski – Panço është në një burg ekstradimi në Turqi.

Lajme Vendi