Lloga: ASH do të tentoj të ketë anëtarin e saj në KSHZ

Lloga: ASH do të tentoj të ketë anëtarin e saj në KSHZ

Ministri i Drejtësisë por njëherit edhe zyrtari lartë i Aleancës për Shqiptarët (ASH), Krenar Lloga, tha se si parti nuk heqin dorë nga anëtari në Komisionin Shtetëror Zgjedhor.

“Qëndrimi i partisë sonë është thënë edhe nga kryetari edhe nga organet tjera, që ne pretendojmë që ta kemi anëtarin tonë në Komision dhe kemi dhënë propozimin për anëtarin në fjalë”, pohoi Lloga.

Lajme Vendi