Kovaçevski: LSDM ua kthen paratë qytetarëve, VMRO-DPMNE bëri monumente

Kovaçevski: LSDM ua kthen paratë qytetarëve, VMRO-DPMNE bëri monumente

Në një konferencë të zhvilluar në Kavadar, kryeministri Dimitar Kovaçevski i LSDM-së ka prezantuar shifra të ndryshme që, sipas tij, tregojnë arritjet ekonomike të partisë në krahasim me VMRO-DPMNE-në. Kovaçevski theksoi se LSDM ka shifra të qarta në çdo segment, duke përfshirë ekonominë, punësimin, investimet, energjinë, rrogat, pensionet, dhe aspekte të tjera. “Dhe nuk janë vetëm rrogat, pensionet, investimet, punësimi, energjia, kudo, në çdo segment të mundshëm, ekonomik, social, politik, demokratik. LSDM-ja u ktheu qytetarëve 2,6 miliardë euro. Me vetëm një masë TVSH-ja ime LSDM ia ktheu qytetarëve mbi 110 milionë euro. Ju kujtohet qoftë edhe një masë e VMRO-DPMNE-së për rimbursimin e parave? Ju nuk mbani mend sepse nuk keni një kujtesë të mirë, sepse nuk e keni një të tillë. VMRO-DPMNE nuk ia ktheu paratë popullit, ata plaçkitën vetëm për vete. Ky është dallimi kryesor mes nesh LSDM-së dhe VMRO-DPMNE-së. Përderisa OBRM-PDUKM ka pasur prioritete tjera, ka bërë monumente, luanë, shelgje zie në Vardar, ne i kthejmë para qytetarëve, mbi 2.6 miliardë euro për 3 vjet”, tha Kovaçevski. Në përfundim, Kovaçevski theksoi se shifrat dhe arritjet e LSDM-së janë thelbësore për qytetarët dhe se partia po punon për të siguruar zhvillim ekonomik, përmirësimin e kushteve sociale dhe mbështetjen e demokracisë në vend.
Më të fundit Vendi