Pendarovski dhe Kovaçevski dërguan urim për besimtarët të Kishës Katolike

Pendarovski dhe Kovaçevski dërguan urim për besimtarët të Kishës Katolike

Presidenti Stevo Pendarovski dhe kryeministri Dimitar Kovaçevski u dërguan urim besimtarëve të Kishës Katolike dhe qytetarëve që sot festojnë Krishtlindjet sipas kalendarit gregorian.

Pendarovski uroi besimtarët që ditët e festave t’i kalojnë para së gjithash në shëndet të mirë, në paqe, harmoni dhe dashuri, të mbushura me gëzim dhe lumturi.

Lajme Vendi