Zhduket një vajzë 22-vjeçare nga Gazi Baba

Zhduket një vajzë 22-vjeçare nga Gazi Baba

Ministria e Punëve të Brendshme ka njoftuar se një vajzë 22-vjeçare nga Gazi Baba është larguar nga shtëpia e saj, në drejtim të pa ditur.

Më datë 25.12.2023 në ora 13:30 në Stacionin Policor Gazi Babë, I.S.(63) nga Shkupi ka raportuar se vajza e tij A.S.(22) është larguar nga shtëpia. A.S. më parë është larguar disa herë nga shtëpia dhe është kthyer sërish.

Po merren masa për gjetjen e personit.

Lajme Vendi