MASH do të sjell libra interaktive digjitale

MASH do të sjell libra interaktive digjitale

Ministria e Arsimit dhe Shkencës (MASH) sot në Shkup do të promovojë tekste interaktive digjitale për klasat e katërta, të pesta dhe të gjashta, të përpunuara në kuadër të fazës së parë të procesit të digjitalizimit të librave në arsimin fillor.

Në ngjarje është paraparë fjalim i ministrit të Arsimit dhe Shkencës, Jeton Shaqiri.

Lajme Vendi