Shkupi mbrëmë ishte ndër qytetet më të ndotura në botë

Shkupi mbrëmë ishte ndër qytetet më të ndotura në botë

Shkupi mbrëmë ishte sërish në krye të renditjes famëkeqe për ajrin më të ndotur në botë.

Ndërsa Maqedonia e Veriut ishte në dhjetëshen e vendeve më të ndotura, pra në vendin e tetë.

Sipas qyteteve, i pari në listë ishte Shkupi, përkatësisht Komuna e Shuto Orizares, e ndjekur nga Gjorçe Petrov dhe Çairi.

Ndotje e lartë është regjistruar edhe në Kavadar, Strumicë, Kërçovë, Veles, Negotinë dhe Manastir.

Më të fundit Vendi