Sot do të paguhen pensionet për muajin dhjetor

Sot do të paguhen pensionet për muajin dhjetor

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale të enjten e kaluar njoftoi se pensionistët nuk do të marrin pension më 1 janar 2024, dhe shkak për këtë është dita jopune me rastin e Vitit të Ri.

“Ju njoftojmë se jemi njoftuar nga Fondi për Sigurim Shëndetësor dhe Pensional se pensionet për muajin dhjetor do të paguhen më 3 janar 2024. Në përputhje me njoftimin e FSSHP, bankat do të mundësojnë qasje në fondet tuaja të pensionit në ATM dhe në filiale të tyre të mërkurën, më 3 janar 2024”, tha njëra nga bankat.

Megjithatë disa nga bankat në vend janë solidarizuar me pensionistët, dhe pensionet i kanë paguar para Vitit të Ri.

Lajme Vendi