Deri në ora 16 do të jenë të hapura sportelet në RTVM për lëshimin e dokumenteve

Deri në ora 16 do të jenë të hapura sportelet në RTVM për lëshimin e dokumenteve

Ministria e Punëve të Brendshme i njoftoi qytetarët se sot do të jenë të hapura sportelet për lëshimin e dokumenteve të gatshme në objektin e RTVM-së.

Orari i punës së sporteleve ka nisur nga ora 08:00 dhe do të zgjasë deri në 16:00.

 

Lajme Vendi