Regjim i posaçëm i komunikacionit nesër në Tetovë për shkak delegacionit nga Arabia Saudite

Regjim i posaçëm i komunikacionit nesër në Tetovë për shkak delegacionit nga Arabia Saudite

SPB Tetovë informon se neser (11 janar) në Tetovë do të vendoset regjim i veçantë i komunikacionit me rastin e ardhjes dhe qëndrimit në qytet të delegacionit të lartë nga Kuvendi i Mbretërisë së Arabisë Saudite, i udhëhequr nga Abdullah Bin Muhamed Al Sheikh. Regjimi i veçantë do të fillojë nga ora 05:30 dhe do të zgjasë deri në orën 12:00.

“Në këtë periudh apelojmë deri tek qytetarët të mos drejtojnë automjetet e tyre në këtë pjesë të qytetit apo t’i parkojnë në rrugët e përmendura pa nevojë të madhe dhe urgjente, të kenë durim dhe t’i përmbahen plotësisht urdhërat dhe udhëzimet e punojnësve të policisë të SPB Tetovë. Me këtë, qytatarët drejtpërdrejtë do të kontribojnë që të mos pengohet lëvizja e qetë dhe e sigurtë e mysafirëve nga Arabia Saudite dhe në përgjithësi zhvillimi normal i komunikacionit në Tetovë”, theksoi Marjan Josifoski, zëdhënës i SPB Tetovë.

Regjimi i posaçëm do të zbatohet për rrugën “Marshal Tito” nga hyrja – dalja e Tetovës deri në sheshin e qytetit dhe anasjelltas, pastaj në shtrirjen nga sheshi i qytetit deri në udhëkryqin me rrugën “Vëllezërit Miladinovi” dhe anasjelltas dhe në rrugën “Vëllezërit Miladinovi” në shtrirje nga udhëkryqi me rrugën “Ilinden” deri te udhëkryqi me rrugën “Gjorçe Petrov”.

Lajme Vendi