“Dokumentet personale”, Kovaçevski: Fillimisht konsultim me Greqinë, më pas procedurë për shtyrjen e afatit

“Dokumentet personale”, Kovaçevski: Fillimisht konsultim me Greqinë, më pas procedurë për shtyrjen e afatit

Shtyrja eventuale e afatit për ndërrimin e letërnjoftimeve dhe dokumenteve të udhëtimit do të presë epilogun e bisedës së presidentit Stevo Pendarovski me presidenten greke, Katerina Sekellaropulu, kështu u përgjigj kryeministri Dimitar Kovaçevski, duke shtuar se organet kompetente do të mund të veprojnë pasi të marrin informacione nga presidenti.

“Kur të bisedojë presidenti Pendarovski me presidentin grek, ai do të na informojë dhe ne do të mund të veprojmë”, u përgjigj shkurt kryeministri Kovaçevski.

Lajme Vendi