Ahmeti: Rruga nga Tetova në Prizren do të shkurtohet në vetëm 45 minuta

Ahmeti: Rruga nga Tetova në Prizren do të shkurtohet në vetëm 45 minuta

Sekretari i përgjithshëm i BDI-së, Faton Ahmeti, pas nënshkrimit të marrëveshjes bashkëfinancuese për ndërtimin e tunelit Tetovë – Prizren, me anë të një postimi në Facebook, njofton se rruga Tetovë – Prizren, do të bëhet për vetëm 45 minuta.
“Me vendosjen e nënshkrimeve në marrëveshjen e dy qeverive, atë të Maqedonisë së Veriut dhe të Kosovës, u vulos projekti madhështor për bashkëfinancim të tunelit që do të lidhë Tetovën me Prizrenin.
Ashtu siç kemi premtuar, po realizojmë ëndrrën e kahmotshme të qytetarëve të Tetovës dhe të Prizrenit por edhe banorëve të rrethinës. Nga Tetova në Prizren do të shkojmë për vetëm 45 minuta.
Kufijtë fizik mbeten, por ne po ndërtojmë ura lidhëse që të afrohemi sa më shumë me bashkëkombësit tanë” – shkruan Faton Ahmeti, sekretar i përgjithshëm i BDI-së.
Vendi