Lloga i përgjigjet Mickovskit: Në ASH nuk do të gjeni kurë të dëgjueshëm të DPMNE-së

Lloga i përgjigjet Mickovskit: Në ASH nuk do të gjeni kurë të dëgjueshëm të DPMNE-së

Sekretari i përgjithshëm i ASH-së, Krenar LLoga përmes një postimi në profilin e tij në FB ka reaguar ndaj deklaratave të kreut të VMRO-DPMNE-së, Hristjan Mickovski i cili në tv24 theksoi se “.Ju garantoj, mbani mend çfarë them… dhe çfarë do të mbetet nga Aleanca për Shqiptarët.”, duke ia kujtuar Mickovskit se “Ëndërra e Mickovskit dhe DPMNE-së është ende ëndërra e vjetër e Gruevskit nga viti 2016 për zhdukjen e Aleancës së Shqiptarëve. Nuk e kishte atë kënaqësi, u përpoq më 27 prill por dështoi. Mbetja e Gruevskit mund të jetë ende duke ëndërruar, por ai gjithashtu e di se nuk ka dhe nuk do të ketë të dëgjueshëm të dpmne-së në Aleancën për Shqiptarët.” shkruan Top24

https://www.facebook.com/watch/?v=401205069129455

Lajme Vendi