Gjoba për 180 shoferë në Shkup, 37 për vozitje të shpejtë

Gjoba për 180 shoferë në Shkup, 37 për vozitje të shpejtë

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (17.01.2024) ka vazhduar me kontrolle në zonën e komunikacionit.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 180 gjoba nga të cilat 37 për mosrespektim të shpejtësisë së lëvizjes, 9 për vozitje pa patentë shofer, 13 për përdorim të celularit, 8 sanksione për kalim në sinjal të mbyllur (drita e kuqe), pesë masa për mospërdorimin e rripit të sigurimit.

“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

Më të fundit Vendi