Borë në Maqedoni, në disa rrugë është vendosur ndalesë për qarkullimin e automjeteve të rënda

Borë në Maqedoni, në disa rrugë është vendosur ndalesë për qarkullimin e automjeteve të rënda

Reshjet e borës mëngjesin e sotëm po shkaktojnë probleme në qarkullim nëpër rrugët shtetërore. Në disa rrugë është vendosur ndalesë për qarkullimin e autobusëve dhe automjeteve të rënda.

Për shkak të erës së fortë dhe rrëshqitjeve të mëdha të borës në rrugën nga fshati Rogaçevë deri në vendkalimin kufitar Jazhincë, nga ora 08:40 është vendosur ndalesë qarkullimi për autobusët dhe kamionët e rëndë, ndërsa automjetet e tjera duhet të kenë pajisje të detyrueshme dimërore.

Ndalim për qarkullimin e automjeteve të rënda është vendosur në rrugën nga Gostivari drejt Strazhës dhe Kërçovës dhe në rrugën nga Mavrova në Dibër.

Lajme Vendi