“Llaskarca” – Katër vjet burg për pronarin e “Durmo Tours”, 14 vjet për shoferin

“Llaskarca” – Katër vjet burg për pronarin e “Durmo Tours”, 14 vjet për shoferin

Gjykata Penale e Shkupit sot e ka shpallur aktgjykimin për rastin “Llaskarca”, i cili ka të bëjë me fatkeqësinë e autobusit që ndodhi më 13 shkurt të vitit 2019 ku jetën e humbën 16 udhëtarë.

Të akuzuarit e tjerë në këtë rast u dënuan si më poshtë:

Remzi Miftari – 6 vjet burg
Igor Gjorgjievski – 5 vjet burg
Goran Terpkovski – 5 vjet burg
Jane Bovarovski – 5 vjet burg

Në procedurën e dëshmive u nxorën disa dëshmi verbale dhe materiale, ndërkaq u krye ekspertiza dhe superekspertiza.

Vendi