Arrestohet ish-drejtori i Onkologjisë në Shkup, Nino Vasev

Arrestohet ish-drejtori i Onkologjisë në Shkup, Nino Vasev

Pas një kërkimi të shkurtër është arrestuar edhe ish-drejtori i Klinikës së Onkologjisë në Shkup. N.V, i cili ishte një nga mjekët që nuk u gjet mëngjesin e sotëm në spital.

Sipas informacioneve, ai është gjetur diku përreth klinikës dhe është njoftuar se i është hequr liria.

Bastisje janë bërë edhe në N.N dhe EJ. tê punësuar në këtë klinikë.

Më të fundit Vendi