Për çfarë Komuna e Tetovës e paguan Arsim Sinanin nga 24 mijë denarë në muaj?

Për çfarë Komuna e Tetovës e paguan Arsim Sinanin nga 24 mijë denarë në muaj?

Këshilltari i BDI-së në Komunën e Tetovës, Ahmet Rexhepi pyet Arsim Sinanin, se çfarë pozicioni mbanë në Komunën e Tetovës që merr nga 24 mijë denarë nga administrata e Bilall Kasamit, para të taksapaguesve tetovarë?

Këtë pyetje Rexhepi e shtroi pas akuzave të Sinanit, për themelimin e Qendrës Kulturore “Mehmet Pash Deralla”, ku Lëvija Besa nuk gjeti mbështetjen e partnerit të saj të koalicionit, siç gjeti në shumë punë tjera dhe kërkoi nga Këshilltarët e BDI-së që të votohet në Këshill të Komunës së Tetovës.

Por meqë dokumentacionet dhe informatat ishin shumë të cekta, nga ku lindnin shumë dyshime për këqpërdorime të mundshme, Këshilltarët e BDI-së kërkuan informacione shtesë, gjë që nuk u sigurua nga ana e propozuesve.
Matriealet e dhe infoarmatat shtesë të kërkuara nga Këshilltarët e BDI-së, u tha se do të dorëzohen në senacën e rradhës të Këshillit të Komunës së Tetovës.

“I nderuar Arsim Sinani,
Përpara se t’i akuzosh Këshilltarët e BDI-se se nuk e kanë votuar themelimin e një qendre kulturore ku t’i personalisht ke pasur pretendime të bëhesh drejtor e të keqmenaxhosh me mjetet e kësaj qendre, është mirë të na tregosh publikisht ÇFARË PUNE BËN NË KOMUNËN E TETOVËS që paguhesh nga 24.000 denarë në muaj.
Tetova, i nderuar Arsim, nuk është tezgë ku përfitimet nga shitja do t’i merrni ju.
Prandaj nje njeri si ju nuk eshte mire te ulet aq ne nivel jo njerezor duke paragjykuar per te tjeret pa asnje lloj fakti dhe argumenti sepse me duket se vetem emrat na dini mirepo nuk na njihni!
Keshilltaret e BDI-se” thotë Ahmet Rexhepi, Këshilltar i BDI-së në Komunën e Tetovës.

Lajme Vendi