Të paktën 27 mijë e 238 të vrarë në Gaza

Të paktën 27 mijë e 238 të vrarë në Gaza

Të paktën 27 mijë e 238 palestinezë janë vrarë dhe 66 mijë e 425 të tjerë janë plagosur, që nga 7 tetori, tha Ministria e Shëndetësisë në Gaza.

Kjo ministri tha se nga sulmet izraelite 107 palestinezë janë vrarë në 24 orët e fundit – shifër kjo e përfshirë në numrin total të të vrarëve.

Në shifrat e publikuara Ministria e cila drejtohet nga Hamasi, nuk bën dallim mes luftëtarëve dhe joluftëtarëve, raporton The Guardian, transmeton Klankosova.

Bota Kronikë e zezë Rajoni