Mariçiq paralajmëroi miratimin e mundshëm të Ligjit për masat kufizuese

Mariçiq paralajmëroi miratimin e mundshëm të Ligjit për masat kufizuese

Zëvendëskryeministri i parë i ngarkuar për çështje evropiane në qeverinë teknike, Bojan Mariçiq, ka thënë sot se nuk ka probleme në funksionimin e qeverisë teknike dhe se pret të mbetet e tillë deri në fund të mandatit, dmth. deri në fillimin e zgjedhjeve. Ai shtoi se tashmë është mbajtur një seancë dhe janë konsultuar organet qeveritare.

“Pritet që të martën të ketë ndoshta më shumë se një seancë dhe të miratohet Ligji për masa kufizuese”, tha ai.

Mariçiq theksoi se emri dhe vepra e Dellçevit meriton të festohet në mënyrë dinjitoze.

“Na vjen mirë që këtë vit nuk ka provokime, emri dhe vepra e Goces meriton të festohet pa konflikte dhe abuzime”, theksoi ai.

Lajme Vendi