Detaje nga operacioni i SPAK në bashkëpunim me Prokurorinë e Firences

Detaje nga operacioni i SPAK në bashkëpunim me Prokurorinë e Firences

Një grup kriminal që trafikonte lëndë narkotike në disa shtete europiane, u godit në operacionin e koduar “Operacione Muratore” të realizuar nga SPAK në bashkëpunim me Prokurorinë e Firences dhe Kordinim me EUROJUST.

Lajme Rajoni