Sulmohet fizikisht 30 vjeçarja nga vëllai i saj në Tetovë

Sulmohet fizikisht 30 vjeçarja nga vëllai i saj në Tetovë

Tridhjetë vjeçarja nga Tetova, dje (06-shkurt) në orën 09:00 në SPB Tetovë ka raportuar se vëllai i saj I.K. (36) e ka sulmuar fizikisht dhe se së bashku me prindërit i kanë marrë dokumentet personale, për këtë arsye nuk ka mundur të kthehet në Francë, ku ishte e martuar dhe banonte. Po merren masa për zbardhjen dhe dokumentimin e rastit.

Lajme Vendi