PS rrëzon propozimin e Bashës për t’i dhënë 50 milionë dollarë ndihmë Kosovës

PS rrëzon propozimin e Bashës për t’i dhënë 50 milionë dollarë ndihmë Kosovës

Partia Socialiste e Shqipërisë ka rrëzuar propozimin e Lulzim Bashës për t’i dhënë 50 milionë dollarë ndihmë Kosovës.

Votimi është realizuar në seancën plenare të së enjtes në Parlamentin e Shqipërisë.

Pas rrëzimit të amendamentit, Lulzim Basha së bashku me Enkelejd Alibeajn dhe deputetët që e mbështesin janë larguar nga seanca.

Më të fundit Rajoni