Qeveria dorëzoi në Kuvend propozimin për shkarkimin e Aliut dhe Mexhitit

Qeveria dorëzoi në Kuvend propozimin për shkarkimin e Aliut dhe Mexhitit

Nga Qeveria njoftojnë se kryeministri teknik, Talat Xhaferi ka dorëzuar deri te kryetari i Kuvendit, Jovan Mitreski, propozimin për shkarkimin e ministrit të Shoqërisë Informatike dhe Administratës, Azir Aliu, por edhe të ministrit të Shëndetësisë, Fatmir Mexhiti. Xhaferi gjithashtu ka dërguar letër deri te Mitreski që në vend të Aliut, ministër të emërohet Naim Bajrami, ndërsa në vend të Mexhitit, Ilir Demiri./tv21.tv

Lajme Vendi