VMRO-TARAVARI-LEN, del në shesh marrëveshja e fshehtë

VMRO-TARAVARI-LEN, del në shesh marrëveshja e fshehtë

Ajo që flitej para shumë kohësh dhe paralajmërohej nga gjithë analistët dhe akterët politik brenda dhe jashtë shtetit, se Arben Taravari së bashku me Bilall Kasamin, Afrim Gashin dhe Izet Mezhitin kanë marrëveshje të fshehtë me VMRO-DPMNE-në dhe Levicën, u vërtetua sot në seancën e kuvendit ku pikë e rendit ditës është shkarkimi i ministrave të Taravarit, Azir Aliu dhe Fatmir Mexhiti.

Deputetët e VMRO-DPMNE-së dhe Levicës janë paraqitur për fjalë me qëllim që të vonojnë shkarkimin e ministrave të Taravarit. Pritet që senaca të zgjatë së paku deri të dielën, pasi që deputetët e lajmëruar për fjalë u takon 10 minuta fjalim.

Ndërkaq sikur të mos mjaftonte kjo, deputeti I ASH-së që mbështet Taravarin Halil Snoçe, së bashku me deputetët e VMRO-DPMNE-së ka votuar për ligjin për branitella.

Lajme Vendi