Zijadin Sela: Kemi marrë iniciativë për shkarkimin e Taravarit

Zijadin Sela: Kemi marrë iniciativë për shkarkimin e Taravarit

Aleanca e Zijadin Selës sot mori vendim për shkarkimin e kreut të partisë Arben Taravari.

Sela njoftoi se iniciativa për shkarkimin është votuar me 106 vota “pro”, 1 “kundër” dhe 1 “abstenim”, ndërsa vendimi përfundimtar duhet të merret në kongres të partisë që tha se do të mbahet më 18 shkurt.

Më të fundit Vendi