175 gjoba për shoferët në Shkup, 32 për vozitje nën ndikimin e alkoolit

175 gjoba për shoferët në Shkup, 32 për vozitje nën ndikimin e alkoolit

Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme (11.02.2024) ka vazhduar me kontrolle në komunikacion.

Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 175 gjoba, nga të cilat 72 për vozitje mbi shpejtësinë e lejuar, 17 gjoba për vozitje pa patentë shofer, 32 sanksione për vozitje nën ndikimin e alkoolit, 6 gjoba për përdorim të celularit gjatë drejtimit të automjetit, gjashtë masa për mospërdorimin e rripit të sigurimit.

“Kontrollet e trafikut do të vazhdojnë edhe në ditët në vijim. Apelojmë tek qytetarët që të respektojnë rregullat e komunikacionit në mënyrë që të rrisim sigurinë në komunikacion dhe së bashku të kontribuojmë për rrugë më të sigurta”, thonë nga MPB.

Më të fundit Vendi