Ajdari: Vazhdohet afati i Lejes për Vozitje deri më 31 dhjetor

Ajdari: Vazhdohet afati i Lejes për Vozitje deri më 31 dhjetor

Deputetja e BDI-së, Rina Ajdari, me anë të një postimi në faqen e saj zyrtare në Facebook, njoftoi se do të vazhdohet afati për dokumentet e udhëtimit me emrin e vjetër të shtetit, deri në fund të dhjetorit.

Të nderuar qytetarë!
Sot në mbledhjen e 61 të Komisionit për Mbrojtje dhe Siguri u votua Propozim Ligji për Ndryshimin e Ligjit për Siguri në Komunikacion përmes të cilit vazhdohet afati i Lejes për Vozitje deri më 31.12.2024 – shkruan Ajdari.
Lajme Vendi