Shkupi nesër pa transport publik, të punësuarit në NPQ kërkojnë pagesën e janarit

Shkupi nesër pa transport publik, të punësuarit në NPQ kërkojnë pagesën e janarit

Nuk ka rrogë për NPQ-në, nuk ka transport. Shkupi prej nesër mbetet pa transport publik, paralajmëruan sot të punësuarit në NPQ në deklaratë për mediumet, duke kërkuar t’u paguhet rroga e janarit.

“Prej orës 04:30, Shkupi mbetet pa transport publik”, nënvizuan kryetari i Sindikatës së NPQ-së, Miqo Stojanovski dhe Afrim Muça nga sindikata e pavarur e shoferëve.

Lajme Vendi