Mickoski: Këtë herë BDI-ja do të mposhtet

Mickoski: Këtë herë BDI-ja do të mposhtet

Hristijan Mickoski, lideri i VMRO-DPMNE-së në ClickPlus në TV21 tha se nuk do të befasohet se nëse në zgjedhjet e ardhshme do të mposhtet BDI-ja.

“Fushata edhe për zgjedhjet presidenciale edhe parlamentare do të jetë e gjatë dhe e shterur dhe është mirë të jemi të organizuar dhe mobilizuar për të njëjtën. Këtë herë sipas të gjitha matjeve, të cilat mund t’i shoh unë, nuk do të befasohem nëse BDI-ja mposhtet”, tha Mickoski.

Lajme Vendi