Bojmacaliev: Me letërnjoftim e vjetër do të mund të udhëtohet edhe në Bosnje e Hercegovinë

Bojmacaliev: Me letërnjoftim e vjetër do të mund të udhëtohet edhe në Bosnje e Hercegovinë

Bojmacaliev me këtë rast informoi se me ministrin Neshiq janë dakorduar që qytetarët e Maqedonisë së Veriut të mund të udhëtojnë në Bosnje dhe Hercegovinë me letërnjoftime me emrin e vjetër, duke respektuar kështu Marrëveshjen ndërmjet Qeverisë së Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe Këshillit të Ministrave të Bosnje dhe Hercegovinës për udhëtimin e shtetasve të të dyja vendeve, të nënshkruara në vitin 2018. /Alsat.mk

Lajme Vendi