Kodra e Diellit/ Ski-biletat sezonale të këtij viti do të vlejnë edhe sezonin e ardhshëm

Kodra e Diellit/ Ski-biletat sezonale të këtij viti do të vlejnë edhe sezonin e ardhshëm

“Për shkak të temperaturave jashtëzakonisht të larta dhe mungesës së borës në shtigjet e skijimit në Qendrën e Skijimit “Kodra e Diellit”, dhe rrjedhimisht edhe sezonit relativisht të shkurtër 2023/2024, ju njoftojmë se të gjitha ski-biletat sezonale të blera këtë vit do të vlejnë edhe për ski-sezonin e ardhshëm 2024/2025″- njoftojnë nga Kodra e Diellit.

Lajme Vendi