Fillon Konventa promovuese e Bujar Osmanit për President

Fillon Konventa promovuese e Bujar Osmanit për President

Në Shkup, Bashkimi Demokratik për Integrim ka filluar konventën promovuese të kandidatit për president të vendit, Bujar Osmani.

Bujar Osmani aktualisht është ministër i jashtëm në qeverinë e Maqedonisë së Veriut dhe i njëjti do të jetë kandidat për president kundër pesë kandidatëve të tjerë.

Më të fundit Vendi