Tetovë, ndalohen dy femra nga Shkupi – kanë prishur rendin dhe qetësinë publike

Tetovë, ndalohen dy femra nga Shkupi – kanë prishur rendin dhe qetësinë publike

Dje (13-mars) rreth orës 07:30, në lokalitetin “kthesa e Shipkovicës”, efektivët e policisë të SPB-Tetovë kanë ndaluar 35-vjeçaren M.P. dhe 37-vjeçaren A.K të dyja nga Shkupi

Siç njoftojnë nga SPB Tetovë, ata kanë prishur rendin dhe qetsinë publike me sjellje agresive.

“Të dyja janë mbajtë në Stacionin Policor të Tetovës dhe pas pastrimit dhe dokumentimit të plotë të çështjes, do të përgatiten parashtresat sipas Ligjit për Veprat kundër rendit dhe qetsisë publike”, thonë nga SPB Tetovë.

Lajme Vendi