Hoxhaj viziton Xhaferin në Shkup, zgjedhjen e tij kryeministër e quan ngjarje kulminante

Hoxhaj viziton Xhaferin në Shkup, zgjedhjen e tij kryeministër e quan ngjarje kulminante

Nënkryetari i Kuvendit të Kosovës, Enver Hoxhaj, ka zhvilluar takim me Kryeministrin e Maqedonisë së Veriut, Talat Xhaferi.

Hoxhaj ka thënë se zgjedhja e Xhaferit si kryeministër i parë shqiptar është ngjarje kulminante.

“Vizitë në Shkup, për ta uruar Kryeministin Talat Xhaferi. Mandati i tij është ngjarje kulminante e vetëdijes politike në Maqedoni të Veriut dhe të ndërgjegjësisë kombëtare të shqiptarëve në Ballkan!”, ka shkruar Hoxhaj.

Lajme Vendi