Probleme teknike në webfaqen e KSHZ-së, zgjatet afati për regjistrimin e diasporës

Probleme teknike në webfaqen e KSHZ-së, zgjatet afati për regjistrimin e diasporës

Për shkak të problemeve teknike me webfaqen www.dijaspora.sec.mk, regjistrimi i votuesve në diasporë vazhdohet deri më 19 mars 2024 deri në ora 9:00, njoftuan sot nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve.

Nga atje thonë se problemi teknik ka ndodhur gjatë natës së 17 marsit 2024 nga ora 24:00 dhe se është rikthyer në funksionim sot në mëngjes në orën 9:00.

Për këtë arsye, theksojnë nga Komisioni Shtetëror i Zgjedhjeve, regjistrimi i votuesve në diasporë vazhdohet për kohën sa ka zgjatur ndërprerja, pra deri më 19 mars 2024 në ora 9:00.

Lajme Vendi