Ideatori i Lëvizjes Besa, Adnan Ismaili i prezent në promovimin e frontit Europian

Ideatori i Lëvizjes Besa, Adnan Ismaili i prezent në promovimin e frontit Europian

Adnan Ismaili i njohur si “Abija” të cilin opinioni e njeh si ideatori i themelimit të Lëvizjes Besa duket që është distancuar përfundishmit nga kjo parti pasi sot ai ishte krah kryeministrit të parë shqiptarë Talat Xhaferi gjatë promovimit të frontit Europian nga ana e BDI-së dhe Partisë Lëvizja Populli, shkruan Top24

 

Lajme Vendi