Arrihet marrëveshje BDI-PDE e Arjanit Hoxhës? PDE bëhet pjesë e “Frontit Evropian”

Arrihet marrëveshje BDI-PDE e Arjanit Hoxhës? PDE bëhet pjesë e “Frontit Evropian”

TV21 nga burimet e veta mëson se BDI dhe PDE kanë arritur marrëveshje për koalicion për zgjedhjet 2024.

Sipas informacioneve, pas takimit që kanë realizuar sot Ali Ahmeti dhe Arijanit Hoxha, duket se BDI dhe PDE kanë gjetur gjuhën e përbashkët për zyrtarizimin e marrëveshjes së tyre për të shkuar sëbashku në zgjedhjet e këtij viti.

TV21 poashtu mëson se liderët e këtyre partive janë dakorduar që gjatë ditës së hënë, javën e ardhëshme në Tetovë, të nënshkruajnë marrëveshjen për koalicionim.

Lajme Vendi