Specializantët privat protestë për paga më të larta dhe rregullim të statusit të punës

Specializantët privat protestë për paga më të larta dhe rregullim të statusit të punës

Specializantët privatë protestuan para Ministrisë së Shëndetësisë me kërkesën për rritje të kompensimit mujor, sigurimin shëndetësor dhe rregullimin e statusit të punës.

“Nëse ministri vazhdon të qëndrojë i shurdhër ndaj kërkesave të më shumë se 400 mjekëve në specializim, do të shohë përsëritje të protestave. Nuk do të ndalemi para asgjëje derisa të përmbushet secila kërkesë” – tha dr. Aleksandra Georgieva, kryetare e Shoqatës së Mjekëve specializantë.

 

Lajme Vendi