Duraku: Në vitin 2001, kemi pasur një togë prej romëve në Brigadën 112 të UÇK-së

Duraku: Në vitin 2001, kemi pasur një togë prej romëve në Brigadën 112 të UÇK-së

Sadulla Duraku nga BDI, në Click Plus në TV21 komentoi akuzat e opozitës shqiptare, për atë se BDI nga parti kombëtare, ka kaluar në parti me koncept qytetar. Duraku duke komentuar zgjerimin e Frontit Europian me romët, boshnjakët dhe turqit, tha se në luftën e vitit 2001, në UÇK ka pasur një togë me komunitet romë.

“Pse i kemi marr romët?- unë ta them një arsye pse i kemi marr romët. Në vitin 2001, ne kemi pasur një togë prej romëve në Brigadën 112 të UÇK-së tonë. Ata janë të merituar, ata vendin e kanë në BDI në Front Europian”, tha Duraku në TV21.

https://www.facebook.com/watch/?v=432691655935042

Lajme Vendi