Sela: Shumë njerëz më kanë thënë se “Ti je vula e Aleancës për Shqiptarët”

Sela: Shumë njerëz më kanë thënë se “Ti je vula e Aleancës për Shqiptarët”

Kryetari i Aleancës për Shqiptarët Ziadin Sela për emisionin Debat Plus tha se vendimi për t’ia dhënë vulën e partisë atij ka qenë vendim i vonuar që është dashur të bëhej shumë kohë më parë. Ai theksoi se vula e partisë është kthyer tek ideori i saj.

“Jam njoftuar nga avokati për vendimin që dhe ju veq e dini dhe skishte si të ishte ndryshe, madje unë mendoj se eshtë vonuar si vendim. Për ne është vendim shumë i rëndësishëm dhe i drejtë, dhe kthehet partia atje ku dhe përket. Shumë njerëz më kanë thënë që ti je vula e Aleancës dhe më vjen mirë që ideori të bashkohet me vulën e ASH-së.

Ndërkaq gazetari Naser Selmani tha që ka qenë vendim i pritur nga ana e gjykatës./tvklan.mk/

Lajme Vendi