Dita II e kampanjës/ Osmani mbledh akademikët dhe të rinjtë për të diskutuar mbi “Anëtarësimin e RMV-së në BE, deri në vitin 2030”

Dita II e kampanjës/ Osmani mbledh akademikët dhe të rinjtë për të diskutuar mbi “Anëtarësimin e RMV-së në BE, deri në vitin 2030”

Kandidati për president nga “Fronti Europian”, Bujar Osmani do të mbajë diskutim të hapur me temë: “Anëtarësimi i Maqedonisë së Veriut në BE, deri në vitin 2030”.

Sipas njoftimit nga shtabi ngjarja do të zhvillohet në oborrin e Bibliotekës Universitare Nacionale “Shën Klimenti i Ohrit”, raporton indeks.mk

Nga shtabi, njoftojnë se pjesmarrës në këtë ngjarje do të jenë jenë përfaqësues akademikë, studentë dhe OJQ.

Pas përfundimit të ngjarjes që parashihet të zgjasë jo më shumë se 30 minuta, kandidati për president do të mbajë Konferencë për media.

Lajme Vendi