Raportohet për organizim të transportit për votuesit, reagojnë nga Policia në Kumanovë

Raportohet për organizim të transportit për votuesit, reagojnë nga Policia në Kumanovë

Në SPB Kumanovë ka denoncime anonime që persona rë panjohur po organizojnë transpot për votuesit nga shtëpitë e tyre në vendvotime, shkruan Alsat.

Sipas policisë,  rasti është duke u hetuar dhe nëse vërtetohet mund të kualifikohet si vepër penale.

Lajme Vendi